Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u Kajmačalanskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

KVAR NA MREŽI U KAJMAČALANSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Kajmakčalanskoj ulici, kod broja 1b. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Kajmakčalanskoj ulici.

RADOVI U NASELjU SUVI DO

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića, kod broja 13. Zbog prevezivanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pola ulice Slavoljuba Mitića.

RADOVI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj, kod broja 52. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici.

JOŠ JEDNA INTERVENCIJA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda sa ulice odlazi u dvorište korisnika, potreban je drugi iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vase Čarapića, kod broja 6. Zbog popravke priključne veze, i intervencije u Pop Ignjatovoj, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pop Ignjatovoj i Vase Čarapića, ali je moguć prekid i na širem prostoru u ulicama: Boška Jugovića, Bogova, Grobljanska, Braće Jović.

RADOVI U ULICI DIMITRIJA GOLEMOVIĆA

Voda na površini, u toku je iskop u ulici Dimitrija Golemovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Golemovića.

Foto: JKP “Naissus”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com