Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u Jeronimovoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U JERONIMOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Jeronimovoj ulici, kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jeronimovoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Intervencija prethodno najavljena na potisnom cevovodu u Gornjoj Vrežini obavljaće se tokom dana. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 18 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina. Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom i biće prisutna dok traju radovi na pomenutoj lokaciji.

KVAROVI NA VEZAMA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u naselju Branko Bjegović, u ulicama: Trudbeničkoj, kod broja 3, i Limskoj, kod broja 16/a. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Trudbeničkoj i Limskoj, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Branko Bjegović.

POPRAVKA KVARA U ULICI STRAHINjE SIMONOVIĆA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Strahinje Simonovića, kod broja 11. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Strahinje Simonovića.

KVAROVI NA MREŽI U SELU DONjA TRNAVA

Voda na površini, potrebne su dve intervencije u selu Donja Trnava, u ulicama: Ljube Simića, kod broja 6 i Vukosava Miletića, kod broja 12. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Čamurlija na više adresa, Toponički put na više adresa,selo Trupale – ul. Beogradska 5, Voždova 15, selo Donja Trnava – ul. 23. Brigade 16, Čokot – Mramorska 1. Popravke u šahtama obavljaće se i u ulicama: Radoja Domanovića 16, Kninskoj 21, Janisa Janulisa 64 i 22, Justina Popovića 8 i 41, Izvorskoj 11 i u još nekim. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com