Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u Hajduk Veljkovoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U HAJDUK VELjKOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Hajduk Veljkovoj. Zbog potrebnih radova ova ulica biće u istom terminu zatvorena za saobraćaj.

RADOVI U SELU BELOTINAC SA PREKIDOM VODOSNABDEVANjA

Tokom dana obavljaće se prethodno najavljeni poslovi na izradi priključne veze u selu Belotinac, za osnovnu školu “ Vuk Karadžić“ u ulici Njegoševoj, kod broja 35. Zbog radova na povezivanju vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u selu Belotinac.

POPRAVKA KVARA U FRUŠKOGORSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Fruškogorskoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Fruškogorskoj ulici.

KVAROVI NA PUTU ZA DONjE VLASE

Voda na površini na putu za selo Donje Vlase u ul. Donjovlaškoj, IV prilaz br. 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Put za Donje Vlase, ali je moguć prekid i u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U ULICAMA I NEKIM SELIMA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Gornja Toponica – u ulici Vojvode Mišića bb, u naselju Niška Banja – u ul. Ruzveltovoj br. 27. Planirane su intervencije po šahtama u ulicama: Bulevar Cara Konstantina br. 17, Prokupačkoj br. 2, Crvena zvezda br. 3, Braće Ignjatović br. 43, Golubačkoj br. 16, Kameničkoj br. 18, Borskoj, kod brojeva 71 i 95. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com