Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini asfalta, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Vinogradarskoj ulici, kod broja 53. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Gornjeg Matejevca.

POPRAVKA MREŽE U ULICI JOVANA RISTIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Ukoliko se oslobodi prostor zbog parkiranih automobila obaviće se popravka vodovodne mreže i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića.

KVAR NA MREŽI U MOKRANjČEVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici, kod broja 40a. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na širem prostoru, u gornjem delu Mokranjčeve ulice.

POPRAVKA VEZE U ULICI STEVANA SREMCA

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u ulici Stevana Sremca, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda curi na prvim ventilima, potrebne su intervencije u naselju Deveti maj, u ulicama: Drvarskoj, 22. Decembar i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Lalinac, u ulicama: Niškoj, Zlatiborskoj i Pobedinoj. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati i na prostoru sela Lalinac i Mezgraja (kvar pored igrališta).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com