Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda probija na mestu prethodne intervencije, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u Čegarskoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Cerskoj, Rajićevoj, Kapetana Rašića, Obilićevoj.

KVAR NA VEZI U ULICI PARK SVETOG SAVE

Voda sa ulice curi u priključnu šahtu, potreban je iskop u ulici Park Svetog Save, kod broja 7a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Parka Svetog Save.

NASTAVAK RADOVA U RAVANIČKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi na više kvarova u Ravaničkoj ulici, kod broja 32. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ravaničkoj ulici, ali je moguć prekid i na širem prostoru u ulicama: Gabrovačka reka, Krušedolska, Hilandarski Metoh i u delu Ljubomira Nikolića.

KVAR NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Jovana Popovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Prosvetnoj i Ivana Gorana Popovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u nekoliko sela: Belotinac – 22. maj 2, Ćurlina – Vučka Tasića 37, Čokot – Mramorska 24, Batušinački put, Mramorsko brdo, Mramor, Gornje Međurovo – Gojka Jankovića bb. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button