Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži na Sinđelićevom Trgu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI NA SINĐELIĆEVOM TRGU

Voda na površini, između Narodnog pozorišta i apoteke “Ćele Kula“, i nužan je iskop u ulici Sinđelićev trg bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Sinđelićevog trga.

POPRAVKA MREŽE U PRIJEZDINOJ ULICI

U toku je iskop najavljen prethodnog dana na sanaciji havarije u Prijezdinoj ulici, u prilazu na parkingu“Švajcarija“. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Rajićevoj, Oblačića Rada, Janka Veselinovića, Učitelj Tasinoj i Prijezdinoj.

NASTAVAK RADOVA U ULICI PARISKE KOMUNE

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 300 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Ekipe JKP “Naissus“ od jutarnjih sati nastavljaju sanaciju oštećenog cevovoda, ostaje prekid u dve stambene jedinice, sa brojevima 29 i 31. i radnici vodovoda imaju prioritet kako bi što pre i ovi korisnici dobili uredno snabdevanje vodom. Za vreme dok traju radovi auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežuraće ispred pomenutih zgrada od prethodnog dana do završetka radova i normalizacije vodosnabdevanja na celom prostoru.

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA VINAVEROVE I MILORADA STEVANOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Vinaverove i Milorada Stevanovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulicama Vinaverovoj i Milorada Stevanovića.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Dimitrija Tucovića 114, Čairska 20, Koste Abraševića 40, 44, Devete brigade 1, Kralja Vukašina 37, Mokranjčevoj 94 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com