Servisne

JKP “Naissus”: Iskopi u Dimitrovgradskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova u gradu i okolini.

Iskopi u Dimitrovgradskoj ulici

Voda na površini, potrebno je raskopavanje na dva mesta u Dimitrovgradskoj ulici. Zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Dimitrovgradskoj ulici.

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Bojovića

Voda sa ulice otiče u obližnji slivnik, potreban je iskop u ulici Vojvode Bojovića, kod broja 14. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Vojvode Bojovića i Kajmakčalanskoj.

Kvar na priključnoj vezi u Gornjem Matejevcu

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u Gornjem Matejevcu, u ulici Kralja Aleksandra, kod broja 83. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

Kvar na vezi u selu Mezgraja

Voda sa ulice odlazi u dvorište korisnika, potreban je iskop u selu Mezgraja, u ulici Jastrebačkoj, kod broja 1. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Jastrebačkoj ulici ali i na celom prostoru sela Mezgraja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com