Servisne

JKP “Naissus”: Intervencije na vodovodnim mrežama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

Havarija na mreži u ulici Obilićev venac

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Obilićev venac, kod raskrsnice sa Jug Bogdanovom ulicom. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev venac, od ugla sa Kosančićevom do Jug Bogdanove (Šojke), i moguć prekid u delu Jug Bogdanove (od Obilićevog venca do ugla sa ulicom Stevana Nemanje).

Popravka kvarova na mreži u selu Mramor

Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Mramor, pored pijace i na još jednoj adresi.Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor, na Mramorskom brdu i u delu naselja Deveti maj.

Intervencija na mreži u Knez Selu

Voda na površini, potreban je iskop u Knez Selu, kod česme. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Kvar na priključnoj vezi u ul. Gabrovački put II deo

Voda curi na prvom ventilu u ulici Gabrovački put II deo, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Gabrovački put II deo.

Kvarovi na prvim ventilima u selu Lalinac

Voda na površini, potrebne su dve intervencije u selu Lalinac. Zbog osposobljavanja prvih ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinac.

Kvar u šahti u selu Gornja Toponica

Voda na površini, potrebna je popravka prvog ventila u selu Gornja Toponica, u ulici Carice Milice, kod broja 10. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornja Toponica.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com