Servisne

JKP „NAISSUS“: Intervencije na bedemu Gabrovačke reke, radovi na vodovodnoj mreži i na drugim lokacijama

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na više lokacija. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

INTERVENCIJA NA BEDEMU GABROVAČКE REКE
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Narodnih heroja bb, na bedemu Gabrovačke reke. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom zakorisnike.

NASTAVAК RADOVA NA MREŽI U SELU SEČANICA
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, u ulici Dimitrija Davidovića bb. Zbog ugradnje regulatora pritiska DN 150 mm biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

RADOVI NA MREŽI U КNEZ SELU
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Кnez Selu, u ulici Sretena Milutinovića, kod broja 38. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Кnez Sela.

POPRAVКE КVAROVA NA MRAMORSКOM BRDU
Voda na ulici, potrebni su iskopi na Mramorskom brdu, kod firme“Fripak“, i na putu za selo Aleksandrovo, kod pumpe. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda i sela Aleksandrovo.

КVAROVI NA VEZI U PASI POLJANI
Voda na površini, potrebno je više intervencija u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 Кaplara bb i Jurija Gagarina 28 i 71. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama 1300 Кaplara i Jurija Gagarina.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se povezivanja priključnih veza u ulicama: Pribojskoj 117/a, Devete brigade – prilaz. Zbog radova je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama. Intervencija po šahtama obavljaće se u selima: Donja Trnava-ul. Vukosava Miletića 3, Ljubisava Simića 2, 23. Brigade 16, Mezgraja_Кoče Popovića 18, Trupale-ul. 14. Oktobar 10, Stevana Sinđelića bb, Gabrovački put II deo. Popravke se vrše i u ulicama: Trupalskoj 4, 8, 10, Vaser Čarapića 20, Aleksandra Stojanovića 38, 40, 47, Miljkovačkoj 23, Кolubarskoj 13, Vase Čarapića 20, Čarnojevićeva 6-8 i još neke. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com