Servisne

JKP “Naissus”: Intervencija u ulici Jovana Ristića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA U ULICI JOVANA RISTIĆA

Curi voda na šiberu pored hidrantske kape, potrebna je intervencija u ulici Jovana Ristića, kod pruge. Zbog popravke vodovodne mreže za korisnike neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u Vlasotinačkoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u Vlasotinačkoj ulici.

KVAR NA VEZI U LEPENIČKOJ ULICI

Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u Lepeničkoj ulici, kod broja 23. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Lepeničkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI JOVANA BABUNSKOG

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u ulici Jovana Babunskog, kod broja 20/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Babunskog.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u ulicama: Obilićev venac 5-7, Kozaračka 17, Dragoljuba Jovanovića Draže 32, Bosanska 1,Pop Ikonomova 8,Žikice Jovanovića Španca 5,Trg Kralja Aleksandra 4, u Naselju 9.maj TPO 154, Pasi Poljana Serdara Jola Piletića bb. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POPRAVKA HAVARIJE NA TOPONIČKOM PUTU

Voda na površini, nužan je iskop na Toponičkom putu, kod pumpne stanice “Nais“. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od sela Čamurlija do Gornje Toponice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com