Servisne informacije

JKP Naissus: Havarija u Medoševcu. Radovi i u drugim delovima grada

Iz JKP „Naissus“ obaveštavaju da u ponedeljak 2. decembra, obavljaju radove na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Selo Čokot, ulica 29. novembar br. 27.
Kvar na vezi u šahti i voda je zatvorena na deoničnom zatvaraču. Zbog oštećenja na priključnoj vezi u prekidu je snabdevanje vodom u selima Čokot, Gornje i Donje Međurovo. Okončenja radova i normalizacija vodosnabdevanja se predviđa do 14 sati.

Selo Supovac, vikend naselje.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u vikend naselju i kod dragstora. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

Selo Medoševac, ulica Đuke Dinić br. 13.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Đuke Dinića br. 13. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Selo Medoševac, ul. Dimitrija Tucovića br. 16.
Nova havarija u ulici Dimitrija Tucovića br. 16, u selu Medoševac, nužno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi i radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Selo Gabrovac.
Voda na ulici kolovoz-zemlja, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje za korisnike na starom putu za Donje Vlase (10-tak domaćinstava).

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.
Фотографија корисника JKP NAISSUS – Niš

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close