Некатегоризовано

JKP “Naissus”: Havarija na uglu ulica Voždove i Dobrile Trajković

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekolio lokacija u gradu.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Bojovića

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Vojvode Bojovića, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojvode Bojovića.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Nišavskoj

Voda na asfaltu, potreban je iskop ispod mosta u Nišavskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Nišavskoj ulici.

Iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kraljevića Marka

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kraljevića Marka, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, i moguć prekid u delu naselja Gornji Matejevac.

Intervencija na vodovodnoj mreži u selu Berčinac

Voda se pojavila u oranici, potreban je iskop u selu Berčinac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Berčinac.

Havarija na uglu ulica Voždove i Dobrile Trajković

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Voždove i Dobrile Trajković. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dobrile Trajković i delu Voždove.

Kvarovi na priključnim vezama u selima Trupale, Gornja Toponica,
Donja Toponica i Mezgraja

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selima: Trupale, Gornja Toponica, Donja Toponica i Mezgraja. Zbog popravke priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Trupale, Gornja Toponica, Donja Toponica, i u ulici Peke Dapčevića u selu Mezgraja.

Kvarovi u šahtama u Knez Selu

Voda curi u šahtama, potrebno je osposobljavanje priključnih veza na više adreesa u Knez Selu. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com