Servisne

JKP “Naissus”: Havarija na uglu Sremske i Dragiše Cvetković

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

Havarija na uglu ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delovima ulica Sremske (od kružnog toka do semafora), i Dragiše Cvetkovića (od semafora do ugla sa Rentgenovom ulicom).

Popravka kvara na mreži u Ražanjskoj ulici

Curi ulični šiber ventil i potreban je iskop u Ražanjskoj ulici, kod broja 32.Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.
Intervencija na mreži u ulici Miroslava Jovanovića Mime
Voda na površini u naselju Pantelej, u ulici Miroslava Jovanovića Mime. Zbog osposobljavanja deoničnog zatvarača biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miroslava Jovanovića Mime.

Nastavak radova u Gornjem Matejevcu

Voda se javlja na površini, i nastavljaju se radovi u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra, kod broja 37. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra i delu ulice Matejevački put. Ukoliko se budu završili radovi u razumnom roku, obaviće se još dve intervencije: u Prosvetnoj ulici, kod trafoa i kod rezervoara. Tom prilikom biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

Kvar u šahti u ulici Stevana Sremca

Voda puni šahtu u ulici Stevana Sremca, kod broja 17(stambena zajednica). Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stevana Sremca.
Kvarovi na priključnim vezama

Voda na površini, potrebne su popravke prvih ventila u selima Mezgraja, Lalinac i Supovac (vikend naselje). Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com