Servisne informacije

JKP „Naissus“: Havarija na magistralnom cevovodu, prekid vodosnabdevanja na Bulevaru Nemanjića i Duvaništu

Zbog havaraje na magistralnom cevovodu na Bulevaru Nemanjića, stanovnici tog dela grada, ali i Duvaništa trenutno su bez vode.

Oštećen je magistralni cevovod velikog prečnika u ulici Bulevar Nemanjića, kod Gradske toplane. Voda je na ulici, ističu u JKP Naissus Niš

„Do kvara je došlo oko 8 sati, ekipe JКP“Naissus“ su na terenu, utvrđuju obim i težinu havarije, nakon čega se daje saopštenje do kada će trajati intervencija i kada će biti normalizovano vodosnabdevanje“, kažu u ovom preduzeću.

Trenuto su bez vode Vizantijski bulevar, Bulevar Nemanjića, naselje Duvanište, Jagodin mala, Somborski bulevar i još neke ulice.

Foto: JKP „Naissus“

U Naissusu ističu da se normalizacija očekuje do 13 sati, nakon preusmeravanja vode unutar mreže.

„Voda je zatvorena na deoničnom ventilu u ulici Blagoja Parovića i obavljaju se radovi na osposobljavanju i preusmeravanju vode unutar vodovodne mreže. U većem delu je voda vraćena u delovima grada gde je bilo obustavljeno vodosnabdevanje tako da se potpuna stabilizacija sistema vodosnabdevanja u I i II visinskoj zoni predviđa do 13 sati“, dodaju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button