Servisne

JKP “Naissus”: Havarija na distributivnoj mreži u Vojvode Putnika

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

HAVARIJA NA DISTRIBUTIVNOJ MREŽI U VOJVODE PUTNIKA

Radovi na saniranju havarije na distributivnoj mreži u ulici Vojvode Putnika odvijaće se prema jučerašnjoj najavi. Ekipe će izvoditi radove u ovoj ulici u blizini Apelacionog suda. Za vreme trajanja radova doći će do prekida u vodosnabdevanju zapadnog dela grada. Bez vode će ostati korisnici u ulicama Vojvode Putnika i Dimitrija Tucovića, kao i korisnici na potezu koji prati ulicu Dimitrija Tucovića. Naselja Ledena Stena, Milka Protić i 9. Maj kao i sela Čokot, Lalinac, Lalinske Pojate, Krušce, Mramor i Mramorsko brdo biće bez vode. Završetak radova i uspostavnjanje redovnog vodosnabdevanja se očekuje do 14 sati.

KVAR NA MREŽI U ULICI RASADNIK

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Rasadnik kod broja 4, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosanbdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U MATEJEVCU

Kvar na vodovonoj mreži u selu Matejevac, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

RADOVI U NASELjU NIKOLA TESLA

Kvar na vodovodnoj mreži u Užičkoj ulici kod broja 13 u naselju Nikola Tesla, potrebno raskopavanje. Kvar na priključnoj vezi u Drugoj Nišavskoj ulici u istom naselju. Zbog radova na popravci kvarova mogući su prekidi vodosnabdevanja u naselju Nikola Tesla do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com