Servisne

JKP “Naissus”: Delovi Gornjeg Matejevca, Medoševca i Jelašnice bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, ulica Radnička br. 1
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Radničkoj br. 1 (sokak-zemlja). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova br. 30
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Pop Ignjatovoj br. 30, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Pop Ignjatovoj i Radničkoj ulici biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

Selo Medoševac, ulica Žarka Radičevića bb
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Žarka Radičevića bb (kolovoz-zemlja), u selu Medoševac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).

Selo Medoševac, ul. Svetozara Markovića br. 2
Voda otiče u šaht jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Svetozara Markovića, ispred br. 2, u selu Medoševac. Zbog radova na mreži i popravke priključne veze u ul. Svetozara Markovića biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29
Voda na površini, potreban je iskop u ul. Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica (ul. Srpskih prosvetitelja i okolne ulice).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com