Servisne

JKP “Naissus”: Cisterna sa pijaćom vodom u Miljkovcu. Radovi u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Naserova, kod brojeva 7-9
Voda na ulici, nužan je iskop u Naserovoj ulici, kod brojeva 7-9, zbog čega je zatvorena voda na uglu ulica Naserove i Vizantijski bulevar. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Naserovoj, Patrisa Lumumbe, deo 27. marta, deo Vizantijskog bulevara, deo Branka Miljkovića i deo Đerdapske do Gabrovačke reke. Cisterna sa pijaćom vodom boraviće u Naserovoj ulici.

Ulica Stevana Nemanje
Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Stevana Nemanje. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje i na prostoru od ulice Cara Uroša do Vardarske, sa druge strane od Кraljevića Marka do Obilićevog venca i ulica Visokog Stevana ostaje bez vode.

Ulica Mačvanska br. 26
Voda na ulici, nužan je iskop u Mačvanskoj ulici, kod broja 26. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru u delu Mačvanske, delu Milentijeve, delu Jeronimove i delu Svetosavske ulice.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda, ispred broja 143, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, od škole prema selu Mramor.

Ugao Durmitorske ulice i Durmitorske-prilaz
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje deoničnog zatvarača na uglu Durmitorske ulice i Durmitorske-prilaz. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Selo Miljkovac
Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom boraviće u selu Miljkovac u vremenu od 11 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com