DruštvoServisne

JKP “Naissus” bogatiji za još dve nove auto-cisterne

U garaži JKP “Naissus” stigle su još dve nove auto-cisterne za snabdevanje graađana pijaćom vodom, tako da ih ovo preduzeće sada ima četiri. Na ovaj način biće značajno poboljšana situacija u hitnom snabdevanju zdravom pijaćom vodom u vanrednim uslovima različitih oblika havarija ili poplava, saopštio je Naissus.

 

“Prethodno su bile samo dve u funkciji, što je predstavljalo povećano opterećenje u funcionisanju JКP“Naissus“ osnovnom delatnošću vodosnabdevanja na dnevnom nivou. Кapacitet jedne auto-cisterne je 5000 litara pijaće vode. Sada su četiri auto-cisterne u voznom parku, tako da je zadovoljen minimum sigurnog poslovanja i vanrednog obezbeđenja zdrave pijaće vode u izuzetnim okolnostima na celoj teritoriji Grada Niša i okolnih sela. “, ističu u ovom preduzeću.

Vozila će se aktivno uključiti u saobraćaj, za snabdevanje sugrađana pijaćom vodom za najviše 10 dana zbog obavezne tehničke provere i registracije. Prethodna auto-cisterna je kupljena 90-tih godina prošlog veka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com