Servisne informacije

JKP „Naissus“: Bez vode zbog radova stanovnici na nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Belotinac, ulica Njagoševa br. 97
Voda na površini, nužan je iskop u Njagoševoj ulici, kod broja 97. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Njagoševa ulica).

Ulica Obilićev venac br. 57
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Obilićev venac, kod broja 57. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Obilićev venac (okolina mesta kvara).

Ulica Slobodana Penezića Кrcuna br. 5-3
Voda u šahti, nužan je iskop u ulici Slobodana Penezića Кrcuna kod br. 5-3. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutoj adresi (ukoliko ne drži glavni ventil moguć je prekid u celoj ulici).

Auto-cisterna za selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik. Cisterna će boraviti na pomenutoj lokaciji u vremenu od 12 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close