Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Generala Černjajeva br. 8
Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici Generala Černjajeva br. 8. Zbog radova na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Generala Černjajeva.

Naselje Medoševac, ulica Maršala Tita br. 37
Voda u dvorištu korisnika (park prijateljstva), nužan je iskop u ulici Maršala Tita br. 37, u naselju Medoševac. Zbog aktivnosti na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Maršala Tita i okolnim ulicama: Matejevačkoj, Veljka Vlahovića, 7. Jula i Dimitrija Tucovića.

Naselje Gornji Кomren, ulica 14. Oktobar bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici 14. Oktobar bb (ranije Sjenička), u naselju Gornji Кomren. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: 14. Oktobar, Dobrosava Đorđevića i Braće Mitić.

Ulica Vojvode Mišića bb
Produžetak radova zbog novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Zbog složene intervencije neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com