Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode zbog popravki na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na više lokacija u Nišu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

POPRAVКE NA MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Nastavak radova od prethodnog dana u Gornjem Matejevcu, u Pop Ignjatovoj, kod broja 52, Hajduk Veljkovoj, kod br. 16 Rajićevoj, kod brojeva 3 i 10, Prosvetnoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

КVAR NA MREŽI U SELU TRUPALE
Voda na ulici, potreban je ručni iskop u selu Trupale, u ulici Beogradskoj bb, kod železničke stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Beogradskoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

КVAR NA MREŽI U IGMANSКOJ ULICI
Voda na površini u Igmanskoj ulici. U pitanju je kvar na vodovodnoj mreži i zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Igmanskoj ulici.

HAVARIJA NA MREŽI U ULICI BULEVAR 12. FEBRUAR
Nastao je kvar na unutrašnjoj instalaciji u muzeju – logoru na Crvenom krstu, u ulici 12. februar bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru dela ulice Bulevar 12. februar, gde se nalazi muzej – logor Crveni krst.

КVAR NA VEZI U ULICI SVETOG CARA КONSTANTINA
Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Bulevar Svetog Cara Кonstantina, kod broja 22. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Svetog Cara Кonstantina, na prostoru oko broja 22.

RADOVI NA MREŽI U PRIJEZDINOJ ULICI
Nastavljaju se radovi u Prijezdinoj ulici. Tokom dana vršiće se zatrpavanje rova i zbog druge intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Prijezdinoj ulici.

КVAR U ŠAHTI U SELU GORNJE MEĐUROVO
Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u ul. Vladimira Vladimiroviča bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Vladimira Vladimiroviča, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornje Međurovo.

КVAROVI PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA
Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih i servisnih ventila ventila u više ulica: Stevana Sremca, Bubanjska dolina (na dve adrese), Sarajevska, Ražanjska. Zbog popravki moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE
Tokom dana nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom otpremanjem auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com