Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode zbog kvarova stanovnici nekoliko ulica. Radovi i u Obrenovićevoj

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Obrenovićeva br. 113
Voda na površini, potreban je iskop u Obrenovićevoj ulici, kod broja 113. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati (kod Margera), u delu Obrenovićeve ulice, delu Episkopske i u Prijezdinoj ulici.

Gornji Matejevac, ulica Orlovića Pavla bb
Slab je pritisak u mreži, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u ulici Orlovića Pavla bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (ulice: Orlovića Pavla, Svete Trojice, Radnička, Кarađorđeva) .

Naselje Vinik
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Vinik, na putu prema selu Кamenica, kod balon sale. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Vinik naselja, od pumpne stanice 1 pa za ona domaćinstva iznad nje.

Ulica Lamartinova br. 9
Voda otiče u zemlju, potreban je iskop u Lamartinovoj ulici, kod broja 9. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Lamartinovoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com