Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode više ulica u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica Durmitorska, I prilaz
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Durmitorskoj ulici, I prilaz, kod hotela“Tami Residence“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u hotelu i ulicama iznad koje pripadaju III visinskoj zoni.

Ulica Prešernova br. 9
Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u Prešernovoj ulici kod br. 9, sokak. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prešernovoj ulici.

Ulica Fruškogorska br. 15
Voda na površini, zbog ugrožavanja objekta korisnika zatvorena je voda na početku ulice u 20 sati. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Fruškogorskoj ulici.

Ugao ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sremskoj ulici, od ul. Dragiše Cvetkovića do Bulevara Dr Zorana Đinđića.

Ulica Goce Delčeva
U toku su planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Goce Delčeva, koji su najavljeni prethodnog dana. Zbog intervencije na prevezivanju mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Goce Delčeva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com