Servisne

JKP Naissus: Bez vode Trg Kralja Aleksandra. Radovi i na drugim lokacijama

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na vodovodovodnoj mreži na više lokacija.

Trg Kralja Aleksandra Ujedinitelja br. 11
Kvar na kliznoj spojnici. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati za Ekonomski fakultet.

Ulica Mokranjčeva bb.
Rekonstrukcija vodovodne mreže. Usled radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice (od ulice Radničke do ulice Braće Ignjatović, desna strana). Cisterna za snabdevanje pijaćom vodom biće stacioniorana kod obdaništa.

Gornji Matejevac, ul. Kralja Aleksandra br. 73
Kvar na vodovodnoj mreži, curenje je pojačanog intenziteta. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u naselju Gornji Matejevac.

Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova bb
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Gornji Matejevac, ul. Calkova bb (kod mesne zajednice).
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u celom naselju Gornji Matejevac do 15 sati.

Ulica Kopaonička br. 16
Voda izbija na servisnom ventilu i otiče u šahtu, potrebno je raskopavanje kolovoz-asfalt. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Kopaoničke ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com