Servisne

JKP „Naissus“: Bez vode stanovnici više ulica u Nišu i okolini

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica Šumatovačka br. 15
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Šumatovačkoj ulici kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Šumatovačkoj i Jelene Dimitrijević.

Ugao ulica Hadži Prodanove i Milana Blagojevića
Curi šiber na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Hadži Prodanove i Milana Blagojevića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama:Hadži Prodanovoj i Milana Blagojevića.

Selo Supovac
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Supovac, kod mosta. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Gornja Vrežina, Vikend naselje
Voda na ulici, nužan je iskop u Vikend naselju, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže na par lokacija, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje Vikend naselja.

Ulica Vinička br. 17
Voda curi jer ne drži prvi ventil u Viničkoj ulici kod broja 17. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adreasi i eventualni prekid u delu ulice Viničke.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 1
Voda u dvorištu stranke, pored ograde, potrebno je raskopavanje u ulici Mileta Đurđanovića br.1, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutoj adresi i u delu ulice Mileta Đurđanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com