Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode stanovnici nekoliko ulica zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

 

Selo Jelašnica, ul. Кralja Milana
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Кralja Milana, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 14 sati u ulici Кralja Milana. U istom terminu biće obustavljen i saobraćaj na ovom delu puta.

Brzi Brod, ulica Drinke Pavlović bb
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Drinke Pavlović bb, u Brzom Brodu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Drinke Pavlović (raniji naziv Moše Pijade).

Selo Hum, ulica Danila Price br. 42
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Danila Price, kod broja 42, u selu Hum. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj domaćinstava u delu ulice Danila Price.

Ulica Filipa Filipovića br. 38
Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Filipa Filipovića, kod broja 38. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com