Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode stanovnici nekoliko ulica

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Stevana Nemanje
Obavljaju se neodložni radovi na mreži u ulici Stevana Nemanje. Zbog intervencije na vodovonoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Stevana Nemanje, od Кosančićeve do Vardarske ulice, zatim na prostoru od Cara Uroša do Visokog Stevana, u Obilićevom vencu, od“Makove pumpe“ do Visokog Stevana i Кraljevića Marka. Bez vode su i korisnici na deonici od ulice Cara Uroša do Vardarske.

Ugao ulica Stanka Vlasotinčanina i Marije Bursać
Voda izbija na površinu i odlazi u slivnik, nužan je iskop na uglu ulica Stanka Vlasotinčanina i Marije Bursać. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u dve pomenute ulice (Stanka Vlasotinčanina i Marije Bursać).

Ulica Bulevar 12. Februar
Nastavak intervencije od prethodnog dana u ulici Bulevar 12. Februar, kod firme“Građevinar“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Stevan Sinđelić.

Ulica Lole Stojanovića br. 22
Potrebna je zamena prvog ventila i nužan je iskop u ulici Lole Stojanovića, kod broja 22. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Lole Stojanovića.

Ulica Gostivarska br. 15
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil se ne vidi u Gostivarsko ulici, kod broja 15. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja u intervalu do 15 sati u delu Gostivarske ulice (u neposrednom okruženju mesta kvara).

Ulica Radoša Jovanovića Selje br. 44a
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Radoša Jovanovića Selje, kod broja 44a. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com