Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode stanovnici na nekoliko lokacija zbog planiranih radova

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži u gradu i okolini. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Selo Belotinac, ulica Njagoševa br. 63
Voda na ulici, nužan je iskop trotoar-zemlja u Njagoševoj ulici, kod br. 63, u selu Belotinac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Belotinac.

Selo Miljkovac
Voda na poršini, potreban je iskop u selu Miljkovac, kod česme. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Miljkovac (domaćinstva u neposrednom okruženju česme).

Ulica Gavrila Principa br. 27a
Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa, kod broja 27a. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo u stambenom objektu na pomenutoj adresi.

Selo Popovac, ul. Železničko naselje br. 64
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Železničko naselje, kod broja 64, u selu Popovac. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Železničko naselje (u neposrednom okruženju oko broja 64).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com