Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode naselje Jagodin mala, naselje Gornja Vrežina i deo Gornjeg Međurova

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Nastavak radova i prekid vodosnabdevanja u naselju Jagodin mala
Nastavljaju se radovi na uglu ulica Čegarske i Bogdana Popovića. U prekidu je vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u naselju Jagodin mala, na prostoru od Pantelejske ulice do kasarne (i kasarna) Кnjaz Mihailo (ulice na levoj strani: Čegarska, Bogdana Popovića, Jovana Jovanovića Zmaja, Petra Balje, Lovćenska, Velebitska, deo Zlatiborske i deo Кosovke devojke). Auto- cisterna, snabdevena pijaćom vodom boraviće u ulici Кosovke devojke (kod kuhinje dečije ustanove“Pčelica“), i snabdevaće žitelje na pomenutoj lokacij do završetka radova.

Naselje Gornja Vrežina
Nastala je havarija na potisnom cevovodu i zatvorena je voda u naselju Gornja Vrežina, sinoć oko 23 sata. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina. Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom boraviće na pomenutoj lokaciji do završetka radova i normalizacije vodosnabdevanja.

Selo Gornje Međurovo, ulica Milorada Veličkovića
Nastao je ozbiljan kvar u selu Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veličkovića, kod škole. Zbog havarijske rekonstrukcije vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Veličkovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com