Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode delovi Novog Sela, Pasi Poljane i naselja Ratko Jović

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na mreži u gradu i okolnim mestima. Usled ovih radova stanovnici na pojedinim lokacijama neće imati vodu.

Novo Selo, ulica Radivoja Dinulovića br. 18
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Radivoja Dinulovića, kod broja 18, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Radivoja Dinulovića.

Naselje Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara II prilaz
Voda sa ulice ne dolazi, potreban je iskop u naselju Pasi Poljana, u ul. 1300 kaplara II prilaz. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice 1300 kaplara (II prilaz).

Naselje Ratko Jović, ulica 25. maja br.25
Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici 25. maja, u naselju Ratko Jović. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici 25. maja.

Naselje Ratko Jović, ulica Miljkovačka br. 25
Servisni ventil se ne vidi, potrebna je zamena prvog ventila u Miljkovačkoj ulici, kod broja 25, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Miljkovačkoj ulici.

Selo Jasenovik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. Cisterna će dežurati u pomenutom selu od 10 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com