Servisne

JKP Naissus: Bez vode danas zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima nekoliko ulica.

Ulica Radoja Domanovića, kod broja 15.
Danas se obavljaju radovi na vodovodnoj mreži u ulici Radoja Domanovića, kod broja 15. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u više ulica, od Studeničke do ulice Kosovke devojke i od Gornjomatejevačke do Knjaževačke.

Ulica Skopljanska.
U vremenu od 8 do 15 sati, u Skopljanskoj ulici obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži. Zbog intervencije biće prekida u vodosnabdevanju u pomenutoj ulici, u naznačenom vremenu.

Naselje Gornja Vrežina.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje iznad crkve i kod zadružnog doma. Dok budu trajali radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Ulica Trebuinjska br. 102.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Trebinjskoj ulici.

Čamurlijski put.
Voda pored puta, potrebno je raskopavanje na Čamurlijskom putu, ispred“Nišekspres“-a. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u moravskim selima: Čamurlija, Vrtište, Trupale, Gornja Toponica i Mezgraja.

Ulica Rudnička br. 8a.
Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje. Zbog radova na popravci prvog ventila moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rudničkoj i delu ulice Zmaja od Noćaja.

Selo Rujnik
Za selo Rujnik obezbeđena je auto-cisterna do 15 sati za snabdevanje žitelja sela pijaćom vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com