Servisne

JKP Naissus: Bez vode danas zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima nekoliko ulica.

Deo naselja Pantelej.
Obavljaju se neodložni radova na vodovodnoj mreži i biće u prekidu snabdevanje vodom u delu naselja Pantelej. Zbog inervencije bez vode do 15 sati biće korisnici na prostoru od Gornjomatejevačke ulice do Knjaževačke i od ulice Vase Pelagića do Kosovke devojke.

Ulica Trebinjska br. 102.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u celoj ulici i moguć prekid u selu Pasi Poljana.

Selo Popovac, ulica Jablanička br. 26.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Popovac (ulica Jablanička).

Gornji Matejevac, ulica Bogova bb.
Utvrđeno je da se voda pojavljuje na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac, na prostoru od Bogove do ulice Pop Ignjatove.

Bubanj Selo, ulica Maršala Tita br. 58.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ulica Maršala Tita).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com