Servisne

JKP Naissus: Bez vode danas zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima nekoliko ulica.

Naselje Pantelej, ulica Radoja Domanovića.
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na vodovodnoj mreži u ulici Radoja Domanovića. Zbog inervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru od Gornjomatejevačke ulice do Knjaževačke i od ulice Vase Pelagića do Kosovke devojke.

Selo Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje ispred stare škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u celoj ulici i delu sela Pasi Poljana.

Selo Supovac.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na 20m od autobuske stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovac.

Gornji Matejevac, ulica Pop Ignjatova bb.
Voda se pojavljuje na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac, ulica Pop Ignjatova i okolne ulice.

Selo Sečanica.
Voda na ulici, obavljaće se raskopavanja na ulazu u selo i kod škole. Zbog radova na popravkama vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Pasi Poljana, ulica Gece Kona bb.
Nastao je kvar na prvom ventilu, u toku su radovi. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gece Kona.

Ulica Ivana Milutinovića.
Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića koji su bili planirani za danas, odlažu se za sutra, četvrtak 10. oktobar. Zbog tehnološkog procesa biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Ivana Milutinovića (desna strana) i selima Medoševac i Popovac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com