Servisne

JKP Naissus: Bez većih problema u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži korisnici danas neće imati velike probleme u vodosnabdevanju, saopštilo je JKP “Naissuss” Niš.

Prema navodima niškog vodovoda danas će njihove ekipe raditi u Šumadijskoj ulici br. 34. U toj ulici došlo je do kvara na priključnoj vezi i potrebno je raskopavanje.

Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila
mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati u Šumadijskoj ulici (prekid za broj 34).

Radiće se i u Ulici Jeremije Živanovića br. 10. Reč je takođe o kvaru na priključnoj vezi i potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Jeremije Živanovića.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U JELAŠNICI I ULICI VOJISLAVA ILIĆA MLAĐEG

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja bb.
Kvar na sekundarnoj vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja mogući su povremeni prekidi do 15 sati u vodosnabdevanju dela sela Ješanica.

Naselje Donja Vrežina, ul. Vojislava Ilića mlađeg br. 5.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila mogući su povremeni prekidi do 15 sati u snabdevanju vodom u delu naselja (ul. Vojislava Ilića mlađeg).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com