Servisne

JKP “Naissus”: Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom u četiri sela

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

NASTAVAK RADOVA U GORNjOJ VREŽINI

Nastavak radova u naselju Gornja Vrežina u ulici Mihajla Šolohova br. 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Milana Andonovića br. 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

KVAR NA VEZI U ULICI RADMILE SAVIĆEVIĆ

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ul. Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radmile Savićević.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U PRIJEZDINOJ

Voda na ulici u Prijezdinoj kod brojeva 16 i 18 nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA U CENTRU VRELA

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u selu Vrelo. Zbog ovih radova biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u ovom selu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE PRIKLjUČNIH VEZA U SELU LALINAC

Radovi na popravci prikljužnih veza i zameni ventntila u šahtama korisnika na više lokacija u selu Lalinac. Radovi su planirani u Niškoj, Jastrebačkoj, Radničkoj i Baštovanskoj ulici. Zbog ovih radova biće prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Lalincu.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U BUBANj SELU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Maršala Tita u Bubanj Selu, nužno raskopavanje. Zbog popravke priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U RADIVOJA DINULOVIĆA U NOVOM SELU

Kvar na priključnoj vezi u ulici Radivoja Dinulovića u naselju Deveti Maj, potrebno raskopavanje. Zbog radovia na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U SELU MILjKOVAC

Nastavak radova u selu Miljkovac, na rekonstrukciji potisnog i odvodnog cevovoda. Zbog raščišćavanja terena i postavljanja cevi tokom dana neće biti obustave vodosnabdevanja.

AUTO-CISTERNE ZA PREVOZ PIJAĆE VODE

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom, otpremanjem auto-cisterni u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com