Servisne

JKP “Naissus”: Auto-cisterna sa pijaćom vodom u selu Orljane

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Kvar na mreži u naselju Deveti maj

Usled radova trećeg lica došlo je do oštećenja cevovoda i u toku je intervencija u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 63. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj, leva strana od podvožnjaka do centra naselja.

Havarije u naselju Gornji Matejevac

Voda na površini, nužan je iskop na dve lokacije u naselju Gornji Matejevac, u vikend naselju Trebenje, ispred pumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Radovi na mreži na uglu ulica Vojvode Putnika i Salavadora Aljendea

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže na uglu ulica Vojvode Putnika i Salavdora Aljendea. Zbog prevezivanja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Salvadora Aljendea.

Auto-cisterna se otprema u selo Orljane na Sabor Svetog Jovana Krstitelja

Priprema se auto-cisterna sa pijaćom vodom i biće otpremljena u selo Orljane, na brdo Kumiga. Tamo je okupljanje naroda povodom Sabora Svetog Jovana Krstitelja i svetkovina počinje od 18 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com