Servisne

JKP “Naissu”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži, prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Damjana Miletića

Voda na ulici, zatvorena je prethodne večeri da ne ugrozi domaćinstvo u ulici Damjana Miletića, kod broja 5. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Damjana Miletića, i okolnim ulicama: Velepoljskoj, Svetolika Stojanovića, Milana Tošića Luna, Đorđa Blagojevića Bore, i deo Humske.
Nastavak radova u ulici Žrtava fašizma Nastavljaju se radovi na priključnoj vezi u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Dolac

Voda na površini, potreban je iskop u selu Dolac, iza kamenoloma i lociran je kvar u šahti do auto-puta. Zbog radova na popravci priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

Kvarovi na mreži u naseljima Mramor i Mramorsko brdo

Curi voda u oranici, nakon utvrđivanja tačnog mesta havarije biće iskopa u naselju Mramor, i intervencija u naselju Mramorsko brdo. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naseljima Mramor i Mramorsko brdo.

Kvar na priključnoj vezi u selu Lalinac

Voda puni šahte u selu Lalinac. Zbog osposobljavanja priključnih veza na više lokacija, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Lalinac.

Radovi po šahtama

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Todora Milovanovića br. 45, Vojvode Tankosića br. 8, Sremska br. 22, i drugim. Zbog popravke priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com