Društvo

JKP “Mediana” posadila nove sadnice povodom obeležavanja Svetskog dana šuma

Niš bogatiji za nekoliko desetina stabala lišćara

JKP “Mediana” i kompanija Mondelēz Internationa, u okviru akcije pošumljavanja gradova u Srbiji, posadili su nekoliko desetine stabla lišćara u parku u produžetku ulice Sedmog jula, kao i ulice Milojka Lešjanina i Dušanova.

Povodom Svetskog dana šuma, pokrenuta je akcija sadnje drveća u nekoliko gradova u Srbiji, u nameri da doprinese čistijem vazduhu i očuvanju lokalne životne sredine.

Foto: Marko Rupena

Učesnici akcije ističu da svaka promena započinje iznutra, kao potvrda da svako od nas ima važnu ulogu u očuvanju životne sredine i može doprineti lokalnoj zajednici.

Nakon akcije u Nišu, nastaviće se talas pošumljavanja širom Srbije, koji je započet juče u Novom Sadu. Do kraja nedelje sadnja drveća će biti organizovana u Kragujevcu, a na jesen će sve biti zaokruženo velikom akcijom ozelenjavanja u Beogradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bas lepo, a ja sam pre 6 godina platio 50000 zasadnju nekog drvoreda, sa garancijom Mediane da isto i uspe, ono se pola posušilo. Od tada sam x puta reklamirao, dobijao obećanja svih direktora dosadašnjih, čim stane vegetacija, zameniće i NIŠTA.
    Nema tu slikanja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com