Servisne

JKP “Mediana”: Popravka kvara u ulici Nikole Uzunovića

JKP “Mediana” radiće danas na otklanajnje kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI NIKOLE UZUNOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Nikole Uzunovića, kod broja 138. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Nikole Uzunovića.

PLANIRANI RADOVI U ULICI PETRA SERATLIĆA

U planu su radovi najavljeni prethodnog dana, na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije obavešten je Univerzitetski Klinički centar da će biti kraćih prekida u vodosnabdevanju od 9 do 12 sati u ulici Petra Seratlića i delu Univerzitetskog Kliničkog centra. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Služba za održavanje vodovodne mreže JKP“Naissus“Niš, na telef. 018/502-621.

KVAR NA VEZI U KOLUBARSKOJ ULICI

Voda curi na prvom ventilu, potreban je iskop u Kolubarskoj ulici, kod broja 14/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Kolubarskoj ulici.

INTERVENCIJA NA VEZI U SELU POPOVAC

Voda puni šahtu, potrebno je ospososbljavanje prvog ventila u selu Popovac, u ulici Borisa Kidriča, kodd broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Borisa Kidriča.

KVAR NA MREŽI U NASELjU DOLAC

Voda na površini, potreban je uskop u naselju Dolac, kod rampe. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Dolac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com