Društvo

JKP “Mediana”: Do sada je utrošeno 1356 tona sredstva za dezinfekciju

JKP “Mediana” do sada je na ulice Niša izbacila 1356 tona dezinfekcionog sredstva na ulice grada Niša.

Iako su 16. marta počeli da dezinfikuju površine i ulice u gradu JKP “Mediana” neumorno radi i dalje. Drži se plana i ni jedno naselje, kako kažu, nije izostavljeno. Samo u toku prošle sedmice upotrebljeno je 290 tona dezinfekcionog sredstva.

“Cifre su impozantne za grad veličine kakav je Niš. Imamo 10 ekipa na raspolaganju. Radimo svakog dana i svake noći dezinfekcijemo grad”, kaže za Niške Vesti Dragoslav Pavlović direktor JKP “Mediana”.

Foto: arhiva JKP “Mediana”

Već po tri puta dezinfikovano je svih 230 podzemnih kontejnera u gradu, a dekontaminacija je izvršena i na 1.000 nadzemnih kontejnera. U “Mediani” napominju da rade i tretiraju sve površine Niša podjednako.

“Tretiramo sve površine u Nišu, od istoka ka zapadu, ne propuštamo ni manje ni veće ulice, niti bulevare. Trudimo se da uradimo što više možemo. Imamo plan po kome se vodimo i sva naselja jednako tretiramo”, zaključuje Pavlović.

Foto: JKP “Mediana”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com