Servisne

JKP GRADSKA TOPLANA: Zbog struje, pojedini delovi grada i bez grejanja

Svi toplotni izvori startovali su na vreme sve do 06.25h kada su zbog radova na elektroenergetskoj mreži bez napajanja električnom energijom ostali toplotni izvori Krivi vir, PMF, Majakovski, Somborska, Pantelej i Knjaževačka.

Korisnici vezani za toplotne izvore Krivi vir, PMF i Majakovski nisu imali isporuku toplotne energije do 07.15h kada je završena sanacije kvara od strane ekipa ED Jugoistoka – Niš nakon čega su navedeni toplotni izvori krenuli sa urednom isporukom toplotne energije.

Toplotni izvori Somborska, Pantelej, Knjaževačka i Ardija (koja je u međuvremenu prestala sa radom) su još uvek bez napajanja električnom energijom.

„Očekujemo start navedenih toplotnih izvora u što kraćem vremenskom roku i uspostavljanje uredne isporuke toplotne energije korisnicima“, saopštila je Toplana.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul.Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button