Servisne

JKP GRADSKA TOPLANA: Uredna isporuka toplotne energije

Svi toplotni izvori startovali su danas na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije, osim toplotnog izvora „Majakovski”, zbog radova na elektroenergetskoj mreži, zbog čega i nije bilo napajanja električnom energijom toplotnog izvora do 07.40h.

„Korisnici vezani za ovaj toplotni izvor nisu imali isporuku toplotne energije do završetka sanacije kvara od strane ekipa ED Jugoistoka – Niš. Očekujemo start toplotnog izvora u što kraćem vremenskom roku, i uspostavljanje uredne isporuke toplotne energije korisnicima.“, saopštila je Toplana.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button