Servisne

JKP GRADSKA TOPLANA: Toplana grejala i u toku noći

Svi toplotni izvori startovali su danas na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije, saopštilo je JKP Gradska Toplana.

Zbog niske spoljne temperatura vazduha, JKP „Gradska toplana“ Niš je grejala i u toku noći. Ovakav režim rada ima za cilj da, pored pružanja komfora građanima, vrši zaštitu sistema daljinskog grejanja, kao i zaštitu od smrzavanja vodovodnih i elektro instalacija u stambenim objektima do porasta spoljne temperature.

Ovakav režim rada toplotnih izvora trajaće do večeras, do 22.00h, nakon čega će biće vraćen na uobičajeni.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama: Dušanov bazar, Mije Petrovića 4 i 4a i Nade Tomić 16.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, od 10.30h je prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na sledećim adresama:

Obilićev venac, Cara Uroša, Kraljevića Marka (OŠ Dositej Obradović), Sretena Stefanovića, Laze Kostića, Jug Bogdanova i Jugovićeva.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara, kako bi  korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije.

Ponovna isporuka toplotne energije na pomenutim adresama očekuje se u toku dana.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul.Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button