Servisne

JKP Gradska toplana: Prekidi u isporuci toplotne energije zbog sanacije kvarova

Iz JKP “Gradska toplana” poručuju da će zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, od 10.00 časova biće prekinuta  isporuka toplotne energije korisnicima na sledećim adresama:

Trg Pavla Stojkovića, Obrenovićeva, Aleksandra Nenadovića, Borivoja Gojkovića, Trg Kralja Aleksandra 9, Nikole Pašića, Milorada Veljkovića Špaje, Svetozara Markovića, Karadžićeva, Obrenovićeva, Generala Milojka Lešjanina, Nade Tomić, Kej Kola srpskih sestara, Drvarska, Kneginje Ljubice, Balkanska i Davidova.

“Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara, uz maksimalne napore da korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku dobiju kvalitetnu isporuku toplotne energije. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji će biti bez isporuke toplotne energije do završetka sanacije kvara, na strpljenju i razumevanju”, poručuju iz ovog preduzeća.

Svi ostali toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama:

Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com