Servisne

JKP GRADSKA TOPLANA: Prekidi u isporuci toplotne enegrije zbog sanacije kvarova

JKP “Gradska toplana” Niš, obavlja hitnu i  neodložnu sanaciju kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, pa je od 11.00 časova prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na sledećim adresama:

Trg Kralja Aleksandra, Kneginje Ljubice, Borivoja Gojkovića, Trg Pavla Stojkovića, Aleksandra Nenadovića, Drvarska, Nikole Pašića, Generala Milojka Lešjanina, Kej Kola srpskih sestara, Balkanska, Milorada Veljkovića Špaje, Svetozara Markovića, Obrenovićeva, Karadžićeva, Cara Dušana i Nade Tomić.

“Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” uložiće  maksimalne napore kako bi korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Ponovna isporuka toplotne energije na pomenutim adresama očekuje se u toku dana. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji će biti bez isporuke toplotne energije do završetka sanacije kvara, na strpljenju i razumevanju”, navode iz Gradske toplane.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.

“U dogovoru sa korisnicima stambene zajednice Nikole Kopernika, danas su bez isporuke toplotne energije korisnici na adresi Nikole Kopernika 40 i 42, zbog izvođenja radova na razdvajanju podstanice. Korisnici će ponovnu isporuku toplotne energije dobiti odmah nakon završetka radova u toplotnoj podstanici”, kažu iz JKP “Gradska toplana”.

Ostali toplotni izvori su startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.

U nedelju 23.12.2018 zbog pokušaja krađe grejnih tela i instalacija u lokalu u ul. Trg 14. oktobra 6 (bivši Ktitor), bila je prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na adresama Hilandarska 1, Trg 14. oktobra 4 i 6 i Deligradska 2.

Nakon prijave iz Policijske uprave Niš, ekipe JKP „Gradske toplane” su urgentno izašle na lice mesta i sanirale kvar.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com