Društvo

JKP „Gradska toplana“ od ponedeljka greje neprekidno

S obzirom na to da su za naredne dane najavljene niske temperature, kao i da građani više vremena provode u svojim domovima, Ministarstvo energetike je preporučilo svim toplanama u Republici Srbiji neprekidan režim rada.

“JKP „Gradska toplana“ Niš će danas 22.03.2020. godine grejati produženim režimom rada do 00 časova, a počev od ponedeljka 23.03.2020. isporuka toplotne energije vršiće se 24 časa dnevno. Ovakav režim rada trajaće do porasta spoljnih temperatura vazduha, odnosno do dobijanja novih preporuka od strane nadležnih institucija”, navode u toplani.

Oni kažu da energenata ima dovoljno i da se isporuka toplotne energije vrši bez ikakvih problema. Pozivni centar, kao i ekipe za hitne intervencije radiće svakog dana od 00 do 24 časa. Građani sve poremećaje u isporuci toplotne energije mogu prijaviti na telefone 018 4 239 188 i 0800 200 018.

“Naša je obaveza da se u ovom trenutku ponašamo odgovorno prema građanima i svim zaposlenima, tako da molimo sve građane da imaju razumevanja da se radi o vanrednim okolnostima. JKP „Gradska toplana“ Niš daje sve od sebe, da i pored redukovane radne snage odgovori svim izazovima, a sve u cilju redovne i nesmetane isporuke toplotne energije ka svim korisnicima”, zaključuju u ovom preduzeću.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Čemu grejanje celu noć pa nije -10 C, zašto nepotrebno trošenje resursa i povećavanja troškova gradjana u ovoj situaciji, ovo su nebulozne odluke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com