Servisne

JKP “Gradska toplana”: Grejanje u skladu sa vremenskim uslovima

Svi toplotni izvori startovali su na vreme i obavljali su urednu isporuku toplotne energije do 08.00h, kada je došlo do prekida isporuke, zbog porasta spoljne temperature vazduha na 15⁰C.

“Toplotni izvori će u toku dana ponovo startovati u skladu sa spoljnom temperaturom vazduha, po izveštajima RHMZ koje svakodnevno pratimo”, saopštila je Gradska toplana.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, korisnici sa adrese Božidarčeva 30, nisu imali isporuku toplotne energije u jutarnjim satima.

“Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” koje su na terenu rade na sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Planirano vreme završetka radova je u večernjim satima”, ističu.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su i danas do prekida isporuke toplotne energije bili korisnici na adresama:

Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com