Hronika

JEZIVO! Lopov upao u kuću i starici odgrizao nos

Sedamdesetrogodišnjoj ženi iz sela Nakrivanj kod Leskovca lopov je provalio u kuću i tražio od nje novac, kako ona nije kod sebe imala više novca, on je pokušao i da je siluje, kako mu i to nije uspelo on je njoj odgrizao nos.

Rođaci ove nesrećne žene nisu hteli da otkrivaju njen identitet jer kažu da ona ne želi o tome da priča, uplašena je i plaši se da će možda razbojnik da se vrati i „dovrši posao“.

Da slučaj bude još bizarniji, porodica starije žene je te večeri proslavila svoju slavu Sveti Nikolu, posle čega su se gosti razišli. Ova žena živi sa ćerkom koja nije bila u prilici da joj pomogne.

„Grizao je za obraze, pretio joj je da će da je ubije ako viče i traži pomoć. Ona je strašno uplašena i ne želi da priča o tome šta se sve desilo i kako se ona borila sa njim. Naša kuća je u centru sela, neverovatno je kako je on samo ušetao“, kaže ćerka ove nesrećne žene.

Starica se sada oporavlja od teških telesnih povreda dok je ovaj drski lopov već na slobodi posle zadržavanja od 48 sati u policiji.

Više o slučaju na SrbijaVesti.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Decko je bolestan a ovo mu je vec x slucaj po redu,krade auta i za sta mu se ukaze prilika ali se izvlacio jer je bio maloletan.Nadam se da ce dobro zaglaviti robiju gde ce njega tretirati kao sto je on baku,sreca sto nije neka mladja osoba da vuce traume dugo.

  2. Da ima normalnih zakona ne bi on izasao iz zatvora,ali u drzavi Srbiji je sve neuredjeno kako treba pa i krivicni zakoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com