Sport

Jelena Stevanović najbolja pionirka Srbije

Da se rad, trud, trening i takmičenja isplate, pokazala je Jelena Stevanović, takmičarka KBS “Naisus”, kojoj je uručena plaketa za najbolju pionirku Srbije u 2019. godini.

“Još jedan veliki uspeh naših najmlađih takmičara, koji je krunisan priznanjem najbolje takmičarke. Imajući u vidu Jelenine godine i relativno malo iskustvo, dokaz su da je КBS Naisus pravo mesto za svu decu željnu kvalitetnog učenja ali i postizanja rezultata. Sigurni smo da je ovo još jedan od pokazatelja uspešnog rada te se nadam da ćemo u budućem periodu biti daleko više primećeniji i potpomognuti, najpre od strane Grada Niša, jer imamo velike planove kako za naše pulene tako i za mlade nade”, naglasio je prvi čovek КBS “Naisus” Milan Anđelković.

Jelena ističe da je presrećna što je na kraju pionirske karijere uspela da zasluži priznanje najbolje takmičarke od strane Tekvondo asocijacije Srbije.

Foto: N. A.

“Takođe mi je drago što sam se našla rame uz rame sa osvajačima evropskih i svetskih medalja, poput Branislava Кuruce i Miloša Petkovića, koji su takođe poneli titulu najboljih u starijim konkurencijama, ali mi je značilo i druženje sa nosiocem nacionalnog priznanja i osvajačem prve srpske evropske tekvondo medalje Tanjom Grubor Dobrić. Nadam se da će i naredne godine u kadetskoj konkurenciji da me takmičarska sreća prati, imajući u vidu ozbiljnost iste, kao i konkurenciju koja me čeka. Takođe ću predano raditi da se nađem i u timu za Svetsko prvenstvo, koje će se održati krajem maja naredne godine u Herningu u Danskoj”, rekla je ponosno Jelena Stevanović.

Sumirajući ovogodišnje Jelenine rezultate, ne čudi ovaj izbor i dodeljeno priznanje. Od preko 100, do sada osvojenih odličja, ove godine je osvojila 21: 13 zlatnih, 3 srebrna i 5 bronzanih.

“Mora se napomenuti da je pored titule državnog prvaka i osvajača kupa, ponela titulu i prvaka Balkana u timu sa Isidorom Petrović i Lenom Veljković (klupskih drugarica), kao i osvajanje bronzane medalje pojedinačno. Imajući u vidu da joj je to debi nastup na Balkanskom šampionatu, mogu biti više nego zadovoljan uspehom. U nadi da će u budućnosti čelnici Grada Niša, kao i Opština, imati daleko više razumevanja i samim tim opredeliti više finansija, radićemo i dalje predano kako bi došli i veći rezultati, koji će dati novi podstrek nekim novim klincima i klincezama”, poručio je Nebojša Anđelković, glavni trener КBS “Naisus”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com