Promo

Jedinstveno mesto za Vašu proslavu – Splav Porto Nuovo

U srcu Niša, na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u samom centru grada nalazi se i jedini niški splav – Porto Nuovo. Jedinstveno mesto za odmor u svako doba dana, od prve jutarnje kafe, pa do najlepših zalazaka sunca, ali i noćni provod.

Osim dobre hrane, provoda i svirki, ono po čemu je Splav Porto Nuovo poseban jeste ketering za sve vrste proslava i vama bitne datume.

Kada kažemo da: “Sa nama dobijate sve na tacni”, upravo to i mislimo.

Vaš poseban dan, bilo to rođenje deteta, devojačko ili momačko veče, diplomiranje, rođendan ili bilo koji drugi veseli skup, u isto vreme predstavlja posebnu priliku, kako za Vas, tako i za ketering tim splava PORTO NUOVO. Tim sa dugogodišnjem iskustvom pružiće Vam vrhunsku uslugu – kako u smislu posleženja, tako i kvaliteta i ukusa hrane.

 

U zavisnosti od vrste proslave, u ponudi su standardne opcije, posne, mrsne ili opcije za osobe sa određenim zdravstvenim dijetetskim ograničenjima – hrana bez glutena, vegeterijanska ili veganska hrana, slatkiši sa zaslađivačima za osobe sa dijabetesom.

Ono čime se naročite ponose jesu tačnost, doslednost u kvalitetu namirnica i ukusa, kao i svežina hrane.

Ketering se priprema na način i u vremenskom periodu koji je proračunat tako da na željenu adresu stigne hrana savršene svežine i forme.

Neka JEDINI niški splav Porto Nuovo bude Vaš izbor za mir i uživanje!

Porto Nuovo Nišavski Kej, Niš
info@portonuovo.rs
065/ 2446 – 571
Instagram

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com